• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Engelsk storklub vil snyde Arsenal for norsk Real Madrid-stjerne

Foto: Getty Images

Real Madrid er angiveligt åbne for at sælge Martin Ødegaard permanent, og nordmanden rygtes nu til en af Arsenals rivaler i Premier League.

Af gram

Martin Ødegaard er på kort tid blevet fast starter i Arsenal, efter at London-klubben i januar hentede den 22-årige nordmand i Real Madrid på en halvårlig lejeaftale. 

Men ifølge den spanske avis AS må Arsenal-cheftræner Mikel Arteta muligvis indstille sig på at se Ødegaard skifte til en af Arsenals rivaler i Premier League. Den Madrid-baserede avis skriver således, at Jürgen Klopp 'synes virkeligt godt om' Ødegaard, hvis fremtid i Real Madrid ser meget uvis ud. 

Tog en snak efter lørdagens kamp
Jürgen Klopp og Martin Ødegaard tog en snak efter Arsenals 3-0-nederlag til Liverpool i lørdags, og ifølge AS har den tyske stjernetræner i mange år haft et godt øje til nordmanden, der i Madrid mistede tålmodigheden med Zinedine Zidane, der mere eller mindre frøs Ødegaard ud af holdet. 

I de seneste måneder har Martin Ødegaard dog formået at etablere sig selv i Premier League, og ifølge AS er midtbanespilleren åben for et skifte til Liverpool. Arsenal har angiveligt svært ved at finansiere en permanent transfer, og Real Madrid er angiveligt indstillet på at få solgt Ødegaard en gang for alle, hvis man vurderer, at han ikke har en rolle i den spanske hovedstad i næste sæson. 

Ifølge Transfermarkt har Martin Ødegaard en markedsværdi på omtrent 300 millioner kroner. Ifølge talkSPORT udtalte Ødegaard i 2015, at Liverpool er hans 'drømmeklub'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...