• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

To engelske storklubber kæmper om gratis Real Madrid-profil

Foto: Getty Images

Lucas Vazquez vil have forbedret sin løn i Real Madrid, mens de spanske mestre vil have kantspilleren ned i løn. Vazquez forlader derfor sandsynligvis madrilenerne efter denne sæson. Chelsea og Manchester United lurer i kulissen, mens også Bayern München og Milan angiveligt er interesserede i Vazquez.

Af gram

Zinedine Zidane må erkende, at han formentlig snart kommer til at miste en spiller, der er startet inde i 30 kampe for Real Madrid i denne sæson.

Således skriver den spanske avis ABC, at Lucas Vazquez ikke er tilfreds med Real Madrids kontrakttilbud, idet den 29-årige spanier jagter karrierens sidste store kontrakt. Storklubber i både England, Tyskland og Italien har angiveligt kig på Lucas Vazquez, der senest startede inde i Real Madrids 3-1-sejr over Liverpool tirsdag.

Vil have forbedret sin løn
Ifølge ABC har Real Madrid tilbudt Lucas Vazquez en tre-årig forlængelse, der dog inkluderer en lønnedgang på 10 procent. Vazquez tjener i øjebelikket 26 millioner kroner årligt, efter skat, men kantspilleren mener, at han har fortjent en lønforhøjelse.  

Zinedine Zidane ønsker at beholde Vazquez, men coronapandemien har gjort det vanskeligt for Real Madrid at få regnskabet til at hænge sammen. Ifølge ABC er klubber som Manchester United, Chelsea, Milan og især Bayern München klar til at tilbyde Vazquez en bedre kontrakt end den, som Real Madrid er villige til at tilbyde. 

I slutningen af marts reporterede også AS, at Bayern München er i gang med forhandlinger med Lucas Vazquez. Spanieren kan skifte på en fri transfer til sommer, da hans kontrakt med Real Madrid udløber. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...