• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksen er 'en smule bekymret' over kontroversielt klubskifte

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er angiveligt en anelse bekymret ved at skifte til Arsenal.

Af gram

Christian Eriksen er i den seneste tid blevet rygtet til Arsenal, som angiveligt er blevet informeret om, at danskeren vil overveje et skifte til London-klubben. 

Der vil være tale om et ganske kontroversielt for Inter-danskeren, der i en årrække tørnede ud for Arsenals mest bitre rivaler, Tottenham. 

Læs også: Har simuleret Eriksen i storklub: Han kan blive en helt afgørende spiller

Særlige omstændigheder
Ifølge transfereksperten Ian McGarry er det dog korrekt, at Christian Eriksen ikke nødvendigvis er afvisende overfor at fortsætte karrieren i Arsenal. Danskeren er dog samtidig klar over, at det vil være et upopulært træk. 

- Jeg har fået at vide, at han er en smule bekymret over muligheden for at rykke på tværs af grænsen i det nordlige London, til Arsenal, idet han har været Tottenham-spiller og i høj grad en fanfavorit i Tottenham i mange år, lyder det fra McGarry i The Transfer Window Podcast

- På grund af hans særlige situation og de omstændigheder, han befinder sig i nu, vil han dog ikke udelukke det. Han ejer stadig et hus i det nordlige London, så det vil være belejligt for ham og hustruen at flytte tilbage dertil, og tage til træning i Colney i stedet for på Tottenhams træningsbane. 

- Min kilde sagde, at det, der er med Christian, er, at han med sin nuværende alder, erfaring og talent følte, at det var tid til en ny fodboldoplevelse. Og det var de argumenter, han brugte, da han i januar forklarede sit ønske om at forlade Spurs. 

Arsenal har da også umiddelbart hårdt brug for en kreativ type som Christian Eriksen. Mikel Artetas tropper har blot scoret 10 mål i ligaen i denne sæson, og i de seneste seks kampe er det blot blevet til en enkelt sejr. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...