• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Eriksen er et mere realistisk mål end Alli

Foto: Getty Images

Christian Eriksen og Dele Alli var i mange år holdkammerater i Tottenham, men i disse dage kæmper de to herrer tilsyneladende om et skifte til Paris Saint-Germain.

Af gram

Både Christian Eriksen og Dele Alli har hårdt brug for at få gang i deres respektive karrierer igen, og i øjeblikket ser det ud til, at de to gamle holdkammerater kæmper om at blive den kreative midtbanespiller, som Mauricio Pochettino vil forsøge at hente til Paris Saint-Germain i løbet af januar. 

Den argentinske stjernetræner blev i lørdags præsenteret som parisernes nye cheftræner, og onsdag fik han så en skuffende debut, da Kylian Mbappé og kompagni måtte nøjes med 1-1 mod Saint-Etienne. 

Læs også: Spurs-stjerne meldes tæt på udlejning til storklub

Alli eller Eriksen?
Etablerede engelske medier som The Guardian og The Telegraph har flere gange reporteret, at Mauricio Pochettinos førsteprioritet er at hente Dele Alli på en lejeaftale. Det samme har det franske medie Foot Mercato. Til gengæld har to af de største italienske sportsaviser, La Gazetta dello Sport og Corriere dello Sport, i længere tid reporteret, at Christian Eriksen kan ende i Paris Saint-Germain som del af en lejeaftale, der skal sende Leandro Paredes til Inter. 

I den seneste tid har bulletinerne fra støvlelandet dog lydt på, at Paris Saint-Germains interesse i Eriksen nærmere er lunken end brandvarm, hvilket også transfer-eksperten Gianluca Di Marzio har reporteret. Mauricio Pochettino afviste dog ikke at hente Christian Eriksen, da argentineren til sin præsentation blev spurgt om rygterne om den danske landsholdsprofil.

En mere realistisk mulighed
Og mens The Telegraph altså peger på, at det mest sandsynlige er, at Paris Saint-Germain henter Dele Alli, så peger tabloidavisen Daily Mail på, at pariserne nok ender med at hente Christian Eriksen. 

- PSG jagter Inters udstødte Christian Eriksen, da den nye træner Mauricio Pochettino ønsker at blive genforenet med spilfordeleren, som han ser som en mere realistisk mulighed end Dele Alli, lyder det således fra Daily Mail. 

Tottenham vil ikke af med Alli
Ifølge Daily Mail er det således rigtigt nok, at Pochettino også er interesseret i Alli, som er røget helt ud af Tottenham-holdet under José Mourinho (Alli udvandrede i december i bitterhed fra bænken under en Europa League-kamp). Ifølge Daily Mail er problemet dog, at Tottenham ikke er så interesserede i at udleje Alli. Det er den samme udlægning som i The Telegraph, der onsdag skrev, at London-klubben allerede har afvist tre tilbud fra Paris Saint-Germain. 

- Der har været snak om at leje den udstødte Tottenham-stjerne Dele Alli, der fik sit gennembrud under Pochettino i deres fælles tid i Spurs. Men Sportsmail (Daily Mails sportsredaktion, red.) erfarer, at Pochettino ser Eriksen som et mere realistisk mål. Spurs er i øjeblikket modvillige i forhold til at udleje Alli, selvom han er røget ud af billedet under Mourinho. Og det vil derfor kræve en del at overtale klubben. 

- Eriksen har til gengæld haft en rædselsfuld tid i Inter, efter blot et år siden skiftet fra Tottenham til Italien. Og han vil stå på spring for at få en ny frisk start. 

Den åbenlyse forskel på Eriksens og Allis situation er da således også den, at den danske stjernes arbejdsgiver har meldt åbent ud, at de ønsker at komme af med ham. Og derfor vil det selvsagt blive nemmere for Paris Saint-Germain at få fingrene i Eriksen, hvis det er det, klubben ønsker. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...