• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Eriksen er helt sikkert med på deres liste over mulige januar-indkøb

Foto: Getty Images

Meget tyder på, at Christian Eriksen kan være på vej mod Arsenal til januar.

Af gram

Arsenal er kommet utroligt sløjt fra start i Premier League, og ifølge radiostationen talkSPORT har London-klubben Christian Eriksen på listen over mulige forstærkninger til januar. 

- Jeg ved, at Mikel Arteta håber på en travl januar. Og Eriksen er helt afgjort med på hans liste over potentielle indkøb. Arsenal har desperat brug for noget kreativitet, efter at de har fået en af deres værste indledninger nogensinde på en Premier League-sæson, lyder det således fra værten Alex Crook. 

Læs også: Har simuleret Eriksen i storklub: Han kan blive en helt afgørende spiller

- Udfordringen her kan være, hvordan Eriksen selv har det med at rykke på tværs af den grænse i det nordlige London. Han har stadig et rimeligt godt forhold til Spurs-fansene. Han tilbragte mere end seks år som Tottenham-spiller. Og det er ikke et nemt skifte at lave. 

Alex Crook peger desuden på, at både Arsenal og Liverpool har kig på Brightons Yves Bissouma. 

Har hårdt brug for kreativitet
Den engelske avis Daily Express peger desuden på, at Arsenal med klubbens aktuelle 14. plads i tabellen aldrig har fået en værre sæsonstart i Premier League-æraen, og at London-klubben 'har haft svært ved at skabe chancer for de tre forreste, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette og Willian, hvor især Aubameyang især har haft svært ved at finde formen'. 

Avisen peger på, at Mikel Arteta har sparket Mesut Özil permanent ud på tribunen, og at Arsenal derfor formentlig vil forsøge at hente en kreativ spiller til januar. 

- Eriksen formodes at være en af deres topprioriteter, da han fremstår klar til at vende tilbage til Premier League og sætte en stopper for sit Inter-mareridt efter blot 12 måneder, skriver Daily Express, der tilføjer, at Eriksen angiveligt kan hentes for 100 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...