• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksen er nået til enighed med Inter: Her er danskerens nye løn

Foto: Getty Images

Christian Eriksen står til at blive en af de bedst betalte spillere i Inter. Danskeren er blevet enig med den italienske klub, og Tottenham er klar til at sælge for 175 millioner kroner.

Af gram

Christian Eriksens exit fra Tottenham er rykket et skridt nærmere, efter at danskeren har indgået en aftale med Inter. Det skriver den typisk troværdige engelske avis The Times.

Eriksen står til at tjene 870.000 kroner om ugen, efter skat, i Milano-klubben. Midtbanespilleren har fået tilbudt en fire-årig kontrakt, og kan se frem til at blive en af de bedst betalte spillere i Inter.

Læs også: Mourinho om svag Eriksen: Jeg er ikke idiot

I Tottenham tjener Eriksen, ifølge Spotrac, omtrent 650.000 kroner om ugen - før skat.

Tottenham er klar på salg
Tottenham er klar til at sælge Christian Eriksen for 175 millioner kroner i januar, idet klubben regner med, at man ellers kommer til at miste ham til sommer, hvor hans kontrakt udløber. 

Tottenham har desuden angiveligt mistet troen på danskerens engagement, efter en sløj indsats mod Liverpool i weekenden. Cheftræner José Mourinho var efter kampen ude at sige, at han godt forstod, at fansene buhede af Christian Eriksen. 

Inter forhandlede søndag med Christian Eriksens agent, Martin Schoots, og det forventes, at agenten vender tilbage til Italien i løbet af ugen, for at få aftalen på plads.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...