• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksen 'forbereder Premier League-retur': To klubber er i spil

Foto: Getty Images

Ifølge Corriere dello Sport har både Arsenal og Manchester United kig på Christian Eriksen.

Af gram

Christian Eriksens ophold i Inter er ikke gået, som danskeren havde drømt om, og ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er Eriksens plan nu at vende tilbage til Premier League efter blot et enkelt år i Serie A. 

- Christian Eriksen forbereder sit Inter-exit. Han respekterer Antonio Contes beslutninger, og han har forstået, at der ikke er plads til ham. Men han har ingen intentioner om at spilde et år, især ikke nu, hvor EM nærmer sig. Han mangler heller ikke muligheder. Han tænker på at vende til Premier League, skriver Corriere dello Sport. 

Læs også: Legendens tip til Eriksen: Forlad ikke Inter

- Han har reflekteret, og denne mulighed er hans foretrukne løsning. Manchester United er efter ham, og i Arsenal har man også et godt øje til ham. Både Solskjær og Arteta har brug for en kreatør, og begge klubber vil forsøge at udnytte krisen mellem Eriksen og Inter, som er nødt til at sikre sig nogle af de 27 millioner euro (200 millioner kroner, red.), som klubben betalte Tottenham for danskeren i januar. 

- Eriksen risikerer at blive husket som et indkøb, der var præget af for mange misforståelser. Man troede, at en playmaker som ham ville kunne tilpasse sig til rollen som mezzala (en spiller, der indgår i en tremands-midtbane, men som ikke spiller centralt, red.). Eksperimentet var ikke en succes, men det er også sandt, at danskeren aldrig er blevet vist tillid. 

- Han har hele tiden følt, at han lå på vippen. Hver eneste kamp har været som en eksamen for ham. Tilmed er han blevet placeret i en ny position. Eriksen har ikke kun tilbud fra Premier League. Også Dortmund har banket på døeren. Han vil tage en beslutning sammen med Inter-ledelsen. Begge parter er nu enige om, at en skilsmisse er den rette løsning. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...