• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksen kan sige farvel til syv holdkammerater: Flere profiler rygtes væk

Foto: Getty Images

Flere prominente navne kan forlade Inter til sommer, hvor Milano-klubben skal have ryddet lidt ud i truppen.

Af gram

Inter er på vej mod det italienske mesterskab, men Christian Eriksen kan alligevel ende med at sige farvel til mange holdkammerater til sommer. 

Således reporterer den italienske avis La Gazzetta dello Sport nu, at fremtiden ser uvis ud for en lang række Inter-spillere. Heldigvis er Christian Eriksen ikke en af disse, idet danskeren i de seneste måneder er blevet en vigtig spiller for Milano-klubben. 

Young forlader Milano
Til gengæld forlyder, at den tidligere Manchester United-kaptajn Ashley Young næppe fortsætter i Inter efter denne sæson. Den 35-årige englænder startede ganske vist inde i lørdagens 1-0-sejr over Bologna, men har efter årsskiftet mistet sin startplads til Ivan Perisic. 

Andrea Ranocchia startede også inde mod Bologna, men forsvarsspilleren, der har kontraktudløb om få måneder, kan også være på vej væk, forlyder det altså fra La Gazzetta dello Sport. Derudover skal Inter også tage stilling til spillere som Arturo Vidal, Roberto Gagliardini, Ivan Perisic og Stefano Sensi. Matias Vecino har stort set ikke spillet i denne sæson, og vil derfor blive sat til salg. 

Med 10 kampe tilbage af sæsonen har Inter i øjeblikket et forspring på otte point ned til Milan, der dog har spillet én kamp mere end Inter. Christian Eriksen og kompagni kan i onsdagens hjemmekamp mod Sassuolo dermed udvide forspringet til 11 point. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...