• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksens klub vil have fingrene i gratis fransk landsholdsprofil

Foto: Getty Images

Oliver Giroud har været rygtet til Inter i mere end et år, og Christian Eriksens klub har angiveligt ikke opgivet interessen i den rutinerede franskmand.

Af gram

Efter tre-et-halvt år i Chelsea ser Olivier Giroud ud til at forlade Stamford Bridge til sommer. 

Den 34-årige angriber har således blot fået 13 minutters spilletid i Chelseas seneste ni Premier League-kampe. Og mens Andreas Christensen altså skal sige farvel til sin franske holdkammerat, så kan Giroud måske også få en dansk holdkammerat i sin næste klub. 

Således skriver det italienske medie Calciomercato, at Giroud er en spiller, som både Inter og Lazio jagter. Den tidligere Arsenal-angriber, der kan skifte på en fri transfer, jagtes dog også af Fenerbahce, hvor den franske verdensmester kan blive genfornet med Mesut Özil. 

Prøvede at komme til Inter sidste år
Selvom Olivier Giroud er røget helt ud i kulden i Chelsea, så er den rutinerede franskmand stadig inde i varmen på landsholdet, hvor han er tiltænkt en væsentlig rolle under sommerens EM-slutrunde. 

Olivier Giroud udtalte sidste år, at han gjorde alt for at komme væk fra Chelsea, og at Inter var den mest interessante af de bejlere, der var på banen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...