• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Et tab på 930 millioner: Barça-stjerne nærmer sig Serie A-retur

Foto: Getty Images

Tre et halvt år efter skiftet fra Liverpool ser Philippe Coutinho nu ud til at forlade Barcelona, idet Milan angiveligt er interesseret i brasilianeren.

Af gram

Barcelona hentede Philippe Coutinho for over en milliard kroner, men catalanerne er nu klar til at sælge den 29-årige brasilianer for 150 millioner kroner.

Sådan lyder det fra ESPN. Den tidligere Inter-spiller rygtes således tilbage til Serie A, idet Milan angiveligt leder efter en afløser for Hakan Calhanoglu, som Inter har hentet som Christian Eriksens afløser.

Et voldsomt tab
Barcelona er angiveligt klar til at sælge Philippe Coutinho for 20 millioner euro, hvilket er en brøkdel af de 145 millioner euro, som man betalte Liverpool for brasilianeren. Der er således tale om et tab på omtrent 930 millioner kroner. 

Barcelona vil af med Coutinho, da teknikeren har en årsløn på over 200 millioner kroner

Philippe Coutinho scorede i sidste sæson tre mål i 14 kampe for Barcelona, inden brasilianeren løb ind i en knæskade, der kostede den tidligere Liverpool-stjerne hele foråret.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...