• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Et vink med en vognstang: Bayern tilbyder Coutinhos nummer til tysk stjerne

Foto: Getty Images

Philippe Coutinho står til at miste sit trøjenummer i Bayern München, hvilket synes at være en tydelig indikation på, at brasilianeren forlader Bundesliga-klubben til sommer.

Af gram

Philippe Coutinho ser ikke ud til at have den store fremtid i Bayern München, hvor brasilianeren i denne sæson har spillet som lejesvend.

Aftalen med tyskerne udløber således efter denne sæson, og Coutinho er blevet ramt af en skade, der formentlig holder ham ude resten af sæsonen.

Læs også: Coutinho taler ud: Stjernen giver sit syn på snakken om en Anfield-retur

Sané-skifte nærmer sig
Og nu reporterer det tyske medie Bild så, at Bayern München planlægger at tilbyde Coutinhos trøje nummer 10 til Manchester City-stjernen Leroy Sané, som står til at skifte til Bundesliga-klubben til sommer. 

Sané har igennem lang tid været kædet sammen med Bayern München, og nu ser det altså ud til, at tyskeren kommer til at overtage Coutinhos trøjenummer på Allianz Arena.

Der er tale om et trøjenummer, som er ganske prestigefyldt i Bayern München. Spillere som Arjen Robben, Lothar Matthäus og Brian Laudrup har alle spillet med nummer 10 for den sydtyske storklub.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...