• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Europæiske giganter kæmper om ustoppelig Lingard

Foto: Getty Images

Manchester United kunne ikke bruge Jesse Lingard, men flere af verdens største klubber er nu angiveligt klar til at hente englænderen, der har været ustoppelig for West Ham.

Af gram

Jesse Lingards karriere så ud til at være helt gået i stå, indtil den 28-årige englænder i slutningen af januar blev udlejet fra Manchester United til West Ham. 

Lingard havde fået nul minutter i Premier League i den første halvdel af sæsonen, og endte derfor med at rykke fra Manchester til London. Og efter skiftet til hovedstaden har Lingard i den grad fået gang i karrieren igen. Efter ni ligakampe for West Ham er Lingard således noteret for otte kasser for David Moyes' mandskab, der i øjeblikket ligger på fjerdepladsen i Premier League. 

Europæiske storklubber er interesserede
Ifølge ESPN kan Jesse Lingards ophold i West Ham dog blive ganske kortvarigt. Mediet reporterer således, at storklubber som Real Madrid, Paris Saint-Germain holder skarpt øje med englænderen, der senest nettede to gange i søndagens 3-2-sejr over Leicester. 

Jesse Lingard, der har kontraktudløb i Manchester United i 2022, har angiveligt ikke taget en beslutning om fremtiden endnu. Midtbanespilleren prioriterer dog angiveligt at spille for en klub, der deltager i Champions League. 

Efter næsten to års fravær gjorde Jesse Lingard for nyligt comeback på det engelske landshold. West Ham-stjernen fik således spilletid i alle Englands tre VM-kvalifikationskampe i den seneste landskampspause i slutningen af marts. Lingard, der indtil februar ikke havde spillet ét eneste minut i Premier League, har nu allerede scoret flere ligamål end stjerner som Sadio Mané og Timo Werner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...