• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Exitrygter tiltager: Mbappé er gået på boligjagt i storby

Foto: Getty Images

Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain løber ud om mindre end 15 måneder, og nu forlyder det, at den franske angriber er gået i gang med at finde et hus i Madrid.

Af gram

Kylian Mbappé har været rygtet væk fra Paris Saint-Germain igennem meget lang tid, og nu tyder det på, at franskmanden er ved at forberede de praktiske detaljer i forbindelse med et klubskifte. 

Således skriver Goal, at Mbappé er gået i gang med at finde en bolig i Madrid. 

Nærmer sig kontraktudløb
Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain udløber i 2022, og dermed afventes det altså med stor spænding, om den 22-årige franskmand forlænger med pariserne i løbet af de kommende måneder. 

Ifølge Goal er det 'en åben hemmelighed', at Kylian Mbappé er Real Madrids førsteprioritet på transfermarkedet. Goal skriver dog, at stjerneangriberen ikke vil lade sig presse til at tage en forhastet beslutning. Angriberen kommer således først til at beslutte sig efter sæsonen, forlyder det. 

Ifølge Goal har Kylian Mbappé dog sat en repræsentant til at finde et hus i Madrid, hvilket i den grad må siges at indikere planer om et spansk skifte for franskmanden, der angiveligt 'taler næsten perfekt spansk'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...