• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Færdig i United: Engelsk landsholdsspiller har kurs mod Bundesligaen

Foto: Getty Images

Den engelske landsholdsspiller Jesse Lingard står til at forlade Manchester United denne sommer. Der er interesse fra både Italien og Tyskland.

Af gram

Jesse Lingard var ekstremt tæt på at spille en hel Premier League-sæson uden at komme på tavlen, men midtbanespilleren scorede som bekendt i overtiden af søndagens opgør mod Leicester i sidste spillerunde.

Leicester-kampen kan dog meget vel gå hen og blive Lingards sidste i United-trøjen. Englænderen har således været ude af United-holdet det meste af året, og står angiveligt overfor et klubskifte denne sommer. Den seneste gang, at Lingard startede inde i en Premier League-kamp, var mod Arsenal den 1. januar.

Læs også: United-legende har listen klar: Disse navne skal du gå efter, Solskjær

Tre klubber er inde i billedet
Således skriver den engelske avis The Times, at det er sandsynligt, at Jesse Lingard forlader Old Trafford denne sommer. Ifølge avisen er der interesse fra både Italien og Tyskland. 

Således har både Roma og Mönchengladbach angiveligt kig på den 27-årige engelske landsholdsspiller. Også Newcastle har kig på Lingard. 

I Manchester United håber man i dette transfervindue på at hente offensive profiler som Jadon Sancho og Jack Grealish. Og dermed er der altså ikke den store fremtid for Lingard på Old Trafford. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...