• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Færdig på Stamford Bridge: Sådan vil Chelsea komme af med dyrt kæmpeflop

Foto: Getty Images

Chelsea vil gerne udleje kæmpefloppet Kepa Arrizabalaga, således at man forhåbentligt kan sælge spanieren til en nogenlunde pris til næste år.

Af gram

Chelsea sikrede sig torsdag den senegalesiske målmand Edouard Mendy for 180 millioner kroner, og dermed er der næppe tvivl om, at Kepa Arrizabalagas dage i Chelsea er ved at være talte.

Spanieren, der er verdenshistoriens dyreste målmand, har floppet voldsomt i Chelsea, hvor han flere gange er røget ud på bænken. Helt galt gik det i søndags, da Kepa Arrizabalaga serverede bolden for fødderne af Sadio Mané i 2-0-nederlaget til Liverpool.

Læs også: Lampard bekræfter: Vrager keeperflop efter vanvittig fejl

Ikke det bedste tidspunkt at sælge
Og ifølge den engelske avis The Sun er Chelsea nu klar til at udleje Kepa Arrizabalaga. London-klubben er klar over, at det lige nu er et dårligt tidspunkt at forsøge at sælge den spanske landsholdsmålmand, der i løbet af det seneste år har leveret det ene fæle drop efter det andet.

I Chelsea-ledelsen håber man således, at den 25-årige Kepa Arrizabalaga kan genvinde selvtilliden og formen i en anden klub, således at man kan sælge ham til en højere pris til næste sommer. 

Ifølge The Sun håber Chelsea på at få i hvert fald 325 millioner kroner for Kepa Arrizabalaga, som man for to år siden betalte hele 600 millioner kroner for. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...