• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Farvel til Kepa: Lampard har kig på denne keeper

Foto: Getty Images

Chelsea har mistet tilliden til Kepa Arrizabalaga, og London-klubben overvejer i stedet at hente Burnley-målmanden Nick Pope.

Af gram

Kepa Arrizabalaga har fået meget kritik i den seneste uges tid, hvor spanieren har leveret tvivlsomme præstationer mod Newcastle og Arsenal.

Torsdag kom det så frem, at Chelsea er begyndt at lede efter erstatninger for Kepa Arrizabalaga. Spanieren blev ellers verdenshistoriens dyreste målmand, da Chelsea hentede ham for 600 millioner kroner i Athletic Bilbao i 2018. 

Læs også: Kostede 600 millioner: Nu vil Chelsea sælge storskuffende spanier

Gjorde Sarri rasende
En af de mulige erstatninger er angiveligt Burnley-målmanden Nick Pope. Det skriver Evening Standard. Den 27-årige Pope har spillet i Burnley siden 2016, og har opnået to landskampe for England. 

Kepa Arrizabalaga, der på det spanske landshold har presset David de Gea ud på bænken, tiltrak sig i sidste sæson stor opmærksomhed, da han i Carabao Cup-finalen mod Manchester City nægtede at lade sig udskifte, da den daværende cheftræner Maurizio Sarri ønskede at satse på straffe-eksperten Willy Caballero i straffesparkskonkurrencen, som Chelsea endte med at tabe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...