• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Første United-bud afvist: Denne pris forlanger Dortmund for Sancho

Foto: Getty Images

Dortmund vil have knap 900 millioner kroner for Jadon Sancho, og dermed er Manchester United nødt til at komme på banen med et nyt bud.

Af gram

Jadon Sancho ser ud til at være Mancheter Uniteds førsteprioritet på sommerens transfermarked. Men de røde djævle får ikke Dortmund-stjernen billigt.

Således skriver det tyske medie Bild, at Dortmund har afvist Manchester Uniteds første bud på 730 millioner kroner. 

Læs også: Dortmund afviser megabud på Sancho fra engelsk storklub

Kræver næsten 900 millioner
Ifølge mediet forlanger Dortmund således 895 millioner kroner for den 20-årige englænder, der i denne sæson har leveret 20 mål og 20 assists for Bundesliga-klubben. 

Det forlyder, at Manchester Uniteds intention nu er at vende tilbage til Dortmund med et forbedret bud. Den engelske klubs transferbudget har fået et boost, efter at man i weekenden sikrede sig kvalifikation til Champions League. 

Ifølge Bild har man i Dortmund kig på to navne som mulige afløsere for Sancho. Der er tale om Lille-spilleren Jonathan Ikoné og Sassuolo-spilleren Jeremie Boga. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...