• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Fonde vil hjælpe storklub med Haaland-transfer

Foto: Getty Images

Barcelona har sagt farvel til store stjerner i den seneste tid, men en af verdens mest eftertragtede navne kan muligvis være på vej til Camp Nou.

Af gram

Barcelona befinder sig i øjeblikket i en gigantisk økonomisk krise, men alligevel håber den catalanske klub på at hente en af verdens mest eftertragtede spillere til sommer. 

Sådan lyder det nu fra den spanske avis Sport, der skriver, at flere forskellige investeringsfonde angiveligt har tilbudt Barcelona at hjælpe med finansieringen af en potentiel Haaland-transfer. 

Voldsomt løntung
Sport peger på, at en af Joan Laportas første aktioner efter forårets retur som Barcelona-præsident var at mødes med Mino Raiola og Alf-Inge Haaland, der er henholdsvis agent og far til Erling Haaland. Sport understreger dog, at de to herrer også mødtes med flere andre storklubber.

Barcelona sagde i sommer farvel til løntunge folk som Lionel Messi og Antoine Griezmann, men ifølge Sport er det stadig usikkert, om Barcelona vil være i stand til at kunne betale Erling Haalands løn. Nordmanden har desuden en frikøbsklausul, der lyder på omtrent 560 millioner kroner. 

Sport peger på, at man i Barcelona-ledelsen ser et muligt Haaland-indkøb som en transfer, der i den grad vil bringe begejstringen tilbage hos de i øjeblikket slukørede Barcelona-fans. På Camp Nou vil Haaland desuden kunne blive den ubetinget største stjerne, hvilket ikke nødvendigvis vil være tilfældet i klubber som Paris Saint-Germain og Real Madrid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.