• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

'Forsvunden' Eriksen meldes på vej mod chokskifte

Foto: Getty Images

Christian Eriksens karriere er gået i stå i Inter, og nu forlyder det, at danskeren kan være på vej til naborivalerne fra AC Milan.

Af gram

Christian Eriksen kan ikke komme på holdet i Inter, hvor danskeren senest har siddet på bænken fra start til slut i kampene mod Real Madrid og Atalanta. 

Danskerens fravær i disse to vigtige kampe må således ses som en klar indikation på, at Inter-cheftræner Antonio Conte ikke har den store fidus til Eriksen. 

Læs også: Inter-bekymring over dansk corona-kaos

Kan ikke fortsætte sådan
Ifølge det italienske medie Calciomercato er det tydeligt, at Eriksen 'mangler gnisten' i sit spil. Mediet skriver i overskriften, at Eriksen er 'forsvundet'. 

Calciomercato skriver, at Inter-bossen Steven Zhang ikke ønsker at udleje Christian Eriksen, hvilket betød, at både Dortmund og Hertha Berlin blev afvist i det forgangne transfervindue. Ifølge Calciomercato er der lige nu ingen forhandlinger igang om Eriksen.

- Men én ting er sikkert, og det er, at det ikke kan fortsætte sådan her mellem Inter og Christian Eriksen, skriver Calciomercato.

Kan skifte til AC Milan
Calciomercato skriver endvidere, at Christian Eriksen meget vel kan fortsætte karrieren i Serie A, selvom danskeren ender med at forlade Inter. Mediet reporterer således, at naboerne fra AC Milan lige nu overvejer at hente Christian Eriksen, som angiveligt blot vil koste 90 millioner kroner. 

Ifølge Calciomercato har der allerede været kontakt mellem AC Milan og Inter omkring en mulig Eriksen-transfer. Det primære problem er danskerens løn, som ligger på 56 millioner kroner om året.

En attraktiv mulighed
For danskeren, der tidligere på året flyttede hele familien til Milano, vil der være tale om en attraktiv mulighed. Eriksen kan således komme væk fra Inter, hvor Conte nægter at give ham chancen, men stadig blive boende i Milano.

Rent sportsligt kan det endda siges, at et skifte til AC Milan vil være et trin op for Eriksen. AC Milan ligger således aktuelt på førstepladsen i Serie A, mens Inter ligger på 7. pladsen. I AC Milan kan Christian Eriksen samtidig blive holdkammerat med landsholdskollegaen Simon Kjær. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.