• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Fra London til Paris: Chelsea-tysker meldes på vej til PSG

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain leder efter en afløser for Thiago Silva, og pariserne er angiveligt interesserede i Chelseas Antonio Rüdiger.

Af gram

Antonio Rüdiger er røget ud i kulden i Chelsea, hvor Frank Lampard i denne sæson har satset på andre midterforsvarere indtil videre.

Og ifølge det franske medie RMC kan Rüdiger nu være på vej fra London til Paris. 

Læs også: Vraget af Lampard: Nu vil Barcelona leje Chelsea-midterforsvarer

De franske mestre fra Paris Saint-Germain er således angiveligt interesserede i at hente den tyske landsholdsspiller, der har optrådt for Chelsea siden 2017. Parisernes cheftræner, Thomas Tuchel, har angiveligt et godt øje til landsmanden, der er på jagt efter spilletid, da der venter en EM-slutrunde til næste sommer. 

Også rygtet til Barcelona
I Chelsea står folk som Andreas Christensen, Kurt Zouma, Fikayo Tomori og Thiago Silva tilsyneladende foran Rüdiger i køen til spilletid. Tyskeren har end ikke været udtaget til London-klubbens to seneste kampe. 

Chelsea er, ifølge RMC, klar til at sælge Antonio Rüdiger, mens Paris Saint-Germain foretrækker en lejeaftale. Også Barcelona og AS Roma er angiveligt interesserede i Rüdiger. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...