• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Juventus vil have fransk stjernefrø

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Eduardo Camavinga fra Rennes til Juventus
Note
: Eduardo Camavinga, 17 år, scorede forleden sit første landsholdsmål for Frankrig, og stortalentet er flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid. Men nu vil Juventus gerne snyde spanierne for den unge franskmand.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Victor Moses fra Chelsea til Spartak Moskva
Note
: Den nigerianske wing ser ud til at være færdig i Chelsea, og det tyder på, at han skal til Rusland. Transfervinduet i Rusland er nemlig stadig åbent, hvorfor Spartak Moskva stadig kan hente ham. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

William Saliba fra Arsenal til Championship
Note
: Den unge forsvarsspiller William Saliba har ikke været i aktion for Arsenal i denne sæson, og nu kan London-klubben udleje ham til en klub i den næstbedste engelske række, så han kan få spilletid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Edgar Babayan fra Hobro IK til Rusland
Note
: Ifølge det russiske medie Championat har et par russiske klubber forsøgt at købe Hobro-spilleren Edgar Babayan i det transfervindue, der lukkede natten mellem mandag og tirsdag. Sochi og Ural lurede begge, men var ikke i stand til at få fat på spilleren, der er armensk landsholdsspiller. Netop den sidste del kan være vigtig for Babayan, for i Rusland regner de ikke længere armenere som udlændinge, når det kommer til at overholde regner for antallet af udenlanske spillere i truppen. Babayans aftale løber ud til sommer, så om få måneder kan han frit forhandle med interesserede klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Championat.com

Kevin De Bruyne forlænger med Manchester City
Note
: Kevin De Bruyne er en af verdens bedste fodboldspiller, og ham vil Manchester City gerne holde på. Nu skal der også være positive udviklinger i parternes forhandlinger, og City håber, at belgieren vil skrive under på en ny femårig aftale inden længe.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Times

Geoffrey Kondogbia fra Valencia til Atletico Madrid
Note
: Valencia har solgt ud denne sommer, og den næste, der kan sælges, er Geoffrey Kondogbia. Atletico Madrid skal være interesserede, efter at de har solgt Thomas Partey til Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Joshua King fra Bournemouth til West Ham
Note
: Den norske angriber vil tilbage til Premier League, efter at Bournemouth er rykket ned, og han er et varmt emne hos David Moyes i West Ham. Prisen skulle være knap 140 millioner, og King kan endda skifte inden 16. oktober, da engelske klubber må handle indbyrdes indtil da.
Sandsynlighed: Middel

Kilde: The Guardian

Mesut Özil ophæver med Arsenal
Note
: Arsenal har ikke intentioner om at bruge Mesut Özil, og klubben vil gerne tale med den 31-årige tysker om at rive kontrakten i stykket inden januars transfervindue.

Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mail

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...