• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Liverpool-reserve skifter i januar

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Massimiliano Allegri til Roma eller PSG
Note
: Han har stået uden job i mere end et år, men nu kan Massimiliano Allegri være på vej tilbage til trænergerningen. Både Roma og Paris Saint-Germain skal have et godt øje til italieneren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Denis Zakaria fra Gladbach til Manchester City
Note
: Schweiziske Denis Zakaria rygtes fra Bundesligaen til Premier League. Manchester City er angiveligt intereserede i at hente den 23-årige midtbanespiller næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Geoffrey Kondogbia fra Valencia til Atletico Madrid
Note
: Selvom transfervinduet lukkede tidligere på måneden, kan Atletico Madrid stadig hente en enkelt spiller fra en anden spansk klub, efter at Thomas Parteys frikøbsklausul blev udløst af Arsenal på transfervinduets sidste dag. Den spiller kan være Geoffrey Kondogbia, som de vil hente i løbet af den kommende uge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le10 Sport

Divock Origi fra Liverpool til Club Brugge
Note
: I Liverpool får Divock Origi ikke meget spilletiden, og i jagten på spilletiden kan han potentielt skifte til Club Brugge på en lejeaftale i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Liverpool
Note: Liverpool skal stadig være meget interesserede i Napolis dygtige forsvarsspiller Kalidou Koulibaly, som de efter sigende igen vil forsøge at hente, når transfervinduet igen åbner i januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Maurizio Sarri til Fiorentina
Note
: Maurizio Sarri blev i sommer fyret i Juventus, og nu er parterne efter sigende blevet enige om en fratrædelsespakke. Det vil gøre det muligt for Maurizio Sarri at få et nyt job, og her skal Fiorentina være interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport og Tuttosport

Kieran Trippier forlader Atletico Madrid
Note
: Den engelske landsholdsspiller kom til Atletico Madrid i sommeren 2019, men allerede nu kan Kieran Trippier være på vej væk. Den 30-årige englænder er angiveligt sat på transferlisten, og Atletico Madrid kræver knap 200 millioner kroner for ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde:
Todofichajes

Isco fra Real Madrid til Juventus, Everton eller Sevilla
Note
: Isco er ikke fast mand i Real Madrid, og med kun lidt mere end halvandet år tilbage af kontrakten kan han nu være på vej væk. Især Juventus skal være ude efter spanieren og være klar til at betale 300 millioner kroner, mens Everton og Sevilla også skal være interesserede. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Diario

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...