• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Atletico Madrid vil udnytte Eriksens kontraktsituation

Foto: Getty Images

Der er masser af spændende rygter om store stjerner - og store klubber - i dagens rygtebørs

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen fra Tottenham til Atletico Madrid
Note:
De har været meldt i rækken af bejlere før, og nu forlyder det, at Atletico Madrid igen vil forsøge at lokke Christian Eriksen til den spanske hovedstad til januar. Atletico Madrid regner med, at de kan udnytte Eriksens kontraktsituation til deres fordel. Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express

Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til Juventus
Note:
Han er kun 20 år, men er allerede en stor stjerne i Bundesligaen. Derfor har han naturligvis tiltrukket fra Bayern München og Borussia Dortmund, men nu vil Juventus forsøge at snyde de to store tyske klubber ved at lokke den unge midtbanestjerne til Serie A.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain til Real Madrid
Note:
Der kom ikke det forventede kæmpesalg af Neymar fra PSG, men en tilsvarende stor transfer kan lure næste sommer. Her forventer den franske storklub nemlig, at Real Madrid har tænkt sig at byde på klubbens anden superstjerne, Kylian Mbappé.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Paulo Dybala fra Juventus til Tottenham
Note:
Fremtiden ser sort ud for Paulo Dybala i Juventus, som gerne vil skille sig af med den argentinske offensivspiller. Han var angiveligt tæt på at skifte til Tottenham i det netop overståede transfervindue, og skiftet kan muligvis blive en realitet, når det åbner igen til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Thomas Meunier fra Paris Saint-Germain til Manchester United eller Arsenal
Note:
Den belgiske back har kontraktudløb om et år, men kan muligvis allerede skifte klub til januar, hvis en klub er villig til at købe ham fri et halvt år før. Netop det skulle både Manchester United og Arsenal være klar til at gøre, hvis 27-årige Meunier ellers vil til Premier League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RTBF via Daily Mirror

Mario Götze fra Borussia Dortmund til Inter
Note:
Alexis Sanchez og Romelu Lukaku blev hentet til Inter denne sommer, men de lader ikke til at være færdige med at styrke offensiven. Den italienske storklub har efter sigende allerede spurgt ind til Dortmunds Mario Götze, og vil prøve at hente ham til Serie A i januars transfervindue.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...