• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Er han ny mand i Newcastle?

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Philippe Coutinho fra FC Barcelona til Newcastle
Note: Newcastle har ikke haft lommerne fulde af penge i lang tid, før de første rygter begynder at dukke op. Et af dem lyder på, at de angiveligt skulle ønske at gøre Philippe Coutinho til et af vinterens første indkøb. Den brasilianske offensivspiller har tidligere haft stor succes i England.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Sardar Azmoun fra Zenit til Arsenal
Note: Den iranske landsholdsangriber gør det glimrende i Zenit. Det har angiveligt fået Arsenal til at overveje, om han kan erstatte 30-årige Alexandre Lacazette i klubben. Iraneren har tidligere været rygtet til større adresser.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Onze Mondial

Marco Asensio fra Real Madrid til Liverpool
Note: Liverpool følger fortsat med i Asensios situation i Real Madrid, hvor det virker til, han ikke for alvor er tilfreds. Forholdet til Ancelotti er ikke det bedste eftersom at italieneren ikke lader den 25-årige fløj spille mere, end han gør. Det har vækket Liverpools interesse, som kan byde på spanieren til sommer, når han til den tid kun har et år tilbage af sin kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Raheem Sterling forlænger med Manchester City
Note: Sterling er blevet sat i forbindelse med 26-årige Sterling, der ikke er en del af Citys startopstilling som tidligere. Dog vil klubben ikke af med ham, men er i stedet klar på at forlænge kontrakten med englænderen, hvis parterne kan finde frem til en løsning alle er tilfredse med. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Ousmane Dembele fra Barcelona til Manchester City
Note: Skal Sterling alligevel ryge til Barcelona kan det blive som en del af en byttehandel. Barcelona er klar til at smide franske Dembele mod England for til gengæld at erhverve sig Sterling.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Nacional

Frank Lampard til Newcastle
Note: Frank Lampard var et stort navn i sin aktive karriere, og er for tiden uden job som træner. Newcastle, der netop har fået nye ejere, har kig på Lampard som en mulig overtager for Steve Bruce på trænersædet i traditionsklubben. Også Rangers-træner Steven Gerrard er på de nye ejeres blok. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Weston McKennie fra Juventus til Tottenham
Note: Tottenham vil have McKennie fra Juventus, og italienerne har nu sat en pris på, hvad de vil have for deres amerikaner. 223 millioner kroner skal London-klubben angivelig slippe, hvis den handel skal i stand.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.