• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Messi udpeger landsmand til Barcelona

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer dig hver dag de store internationale transferrygter

Af tipsbladet.dk

Zlatan Ibrahimovic til Tottenham
Note: De har arbejdet sammen før, og nu forlyder rygtet på, at de kan komme til det igen. Jose Mourinho overvejer ifølge det engelske medie Telegraph at hente den 38-årige svensker til Tottenham. De fleste rygter sender Zlatan Ibrahimovic til Italien, men nu kan han altså muligvis være på vej til England i stedet. Det der skulle tale i mod rygtet er selvfølgelig, at Zlatan nok ikke vil stille sig tilfreds med en bænkplads, og spørgsmålet er om startpladsen ikke er mere realistisk i for eksempel AC Milan, end den er i Tottenham.
Sandsynlighed: Under middel
Medie: Telegraph

Mauricio Pochettino som træner for Bayern München
Note: Knap nok har Pochettino forladt Tottenham inden han bliver rygtet et nyt sted hen. Den portugisiske træner, som på fantastisk vis formåede at få Tottenham til at spille med om titler i både Premier League og Champions League er nu rygtet til at skulle overtage den permanente stilling som træner i Bayern München.
Sandsynlighed: Middel
Medie: Sky Sports

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Sandro Tonali fra Brescia til Juventus
Note: Juventus lader ikke til at give op på midtbanespilleren, som både spiller forrygende for Brescia og for landsholdet. Den blot 19-årige midtbanespiller anses som et af de største talenter i Serie A, og han vurderes til at kunne kæmpe med om en startplads i Juventus, hvis han skulle komme til klubben. Tonali rygtes dog også til Atletico Madrid, og derfor kan vi se noget af en transferkrig mellem de to store klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CalcioMercato

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Arsenal har Salzburg-duo på ønskelisten

Granit Xhaka fra Arsenal til AC Milan
Note: På blot uger gik Granit Xhaka fra at bære anførerbindet i Arsenal til at nægte at ville spille kamp for klubben. Det virker til at klubbens fans har et anstrengt forhold til spilleren, ligesom det virker til at spilleren har et anstrengt forhold til fansne. Derfor kan en transfer være undervejs, og her meldes blandt andet AC Milan interesseret i den schweiziske midtbanespiller. AC Milan har i den grad brug for et løft, og her kan Xhaka altså være en af de spillere som klubben håber på.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports Germany

Lautaro Martinez fra Inter til Barcelona
Note:
Lionel Messi er meget opsat på at få landsmanden Lautaro Martinez som holdkammerat i Barcelona. Han har en frikøbsklausul på 830 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Olivier Giroud fra Chelsea til Inter
Note:
Den franske angriber forventes at forlade broen i januar, og nu melder Inter sig ind i kapløbet om ham. Også AC Milan vil have ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Joshua Kimmich fra Bayern München til Barcelona
Note:
Joshua Kimmich vil være en drømmesigning for Barcelona, der er i gang med at identificere transfermål til bagkæden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Læs også:Onsdagens rygtebørs (opdat.): Tyske giganter jagter Tottenham-talent

Læs også:Agent afviser markante rygter om Pep Guardiola

Læs også:Knæskadet James risikerer at misse El Clásico

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...