• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: United-interesse for Juventus-angriber blusser op igen

Foto: Getty Images

Der er som altid masser af spændende rygter på menuen i dagens rygtebørs

Af tipsbladet.dk

Mario Mandzukic fra Juventus til Manchester United
Note:
Den kroatiske angriber er havnet i kulden hos Juventus under Maurizio Sarri og det får nu Manchester United til at gentænde gnisten under den interesse, der har været der længe fra den engelske storklub.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Tuttosport

Erling Braut Håland fra Red Bull Salzburg til Manchester United
Note:
Kun 19-årige Erling Braut Håland er braget ind på fodboldscenen med en hidtil fænomenal sæson i både den østrigske liga og i Champions League. Det har selvsagt gjort ham brandvarm på markedet, og forrest i kampen lige angiveligt Manchester United med manager Ole Gunnar Solskjær, som tidligere har været træner for den unge nordmand i Molde.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Dagbladet

Sander Berge fra Genk til Liverpool
Note:
Når man som 21-årige imponerer i Champions League, vækker det opsigt. Også for Sander Berge, der efter sine gode præstationer for Genk har gjort sig selv attraktiv for de forsvarende Champions League-vindere Liverpool, som er interesseret i den unge norske midtbanespiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Elseid Hysaj fra Napoli til Chelsea
Note:
Chelsea har tidligere mislykkedes med at få fat på Elseid Hysaj, da Napoli afviste en bud på 43 millioner pund. Nu kan de måske få mulighed for at hente ham på en fri transfer i stedet, da de vil gå efter den 25-årige albanske back, når han har kontraktudløb til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Çağlar Söyüncü fra Leicester til Arsenal
Note:
Efter Harry Maguire har forladt Leicester, er Çağlar Söyüncü trådt i karakter i Leicesters centrale forsvar, og derfor jagtes han af større klubber. Blandt andre Arsenal, som har sent scouts afsted for at se den 23-årige tyrker i aktion.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Olivier Giroud fra Chelsea til Borussia Dortmund
Note:
En række store klubber rundt omkring i Europa holder øje med Olivier Girouds uholdbare situation i Chelsea, hvor særligt Inter har været nævnt. Nu har også tyske Borussia Dortmund med sig ind i kampen om den erfarne franske angriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...