• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Inter vil erstatte Icardi med stjerne

Tipsbladet.dk giver hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Cengiz Under fra AS Roma til Arsenal
Note:
Italienerne kan være villige til at sende det tyrkiske stjernefrø for at skaffe midler, og den 21-årige offensivspiller er ønsket i Arsenal. Det seneste stykke tid har Under siddet ude med skade, men inden da har den unge spiller i denne sæson etableret sig som fast mand i Roma.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Abdulkadir Omur fra Trabzonspor til Liverpool
Note:
Den engelske storklub har sendt scouts til Tyrkiet for at se nærmere på Trabzonspors kun 19-årige midtbanespiller Abdulkadir Omur, som har hjulpet klubben med at ramme top-4 i hjemlandet, hvor de lige nu forsøger at holde ved en europæisk plads. Også Napoli har vist lidt interesse for den offensive midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TalkSPORT

Sergej Milinkovic-Savic fra Lazio til AC Milan eller Inter
Note:
På trods af interesse fra nogle af Europas absolutte topklubber prioriterer den 24-årige serber at blive i Italien, hvorfor de to Milano-klubber er potentielle destinationer for midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Gabriel Martinelli fra Ituano til Arsenal
Note:
Arsenal lurer på det brasilianske talent, som også bliver bejlet til fra storklubberne i hjemlandet Brasilien. Den blot 17-årige midtbanespiller er ved at opnå italiensk pas, hvorfor det vil være nemmere at få ham til Europa. Han er lige nu vurderet til 10 millioner euro, hvilket regnes for mere, end de brasilianske klubber er villige til at betale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Nicolas Tagliafico fra Ajax til Arsenal
Note:
Arsenal er blandt de klubber, der er interesseret i at skrive kontrakt med Nicolas Tagliafico til sommer. Også Real Madrid og Atletico Madrid kigger på venstrebacken.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Gareth Bale fra Real Madrid til Premier League
Note:
Real Madrid er klar til at vinke farvel til Gareth Bale, og i kulissen står både Manchester United, Chelsea og Tottenham klar til at overtage waliseren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Robert Lewandowski fra Bayern München til Inter
Note:
Til sommer vil Inter forsøge at hente Lewandowski, efter man forventer, at Mauro Icardi er fortid i den italienske klub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Onet

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...