• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Bayern vil erstatte Neuer i målet

Der er som altid fuld gang i rygtemøllen, og de får her dig varmeste rygter fra de største ligaer

Af tipsbladet.dk

Adrien Rabiot fra Paris Saint-Germain til Manchester United
Note:
Adrien Rabiot har endnu ikke fået fremtiden på plads efter det mislykkede januarskifte til FC Barcelona, og det vil de udnytte i Manchester United. Her er manager Ole Gunnars Solskjær meget opsat på at lokke den franske midtbanespiller til Old Trafford, når Rabiots kontrakt udløber efter denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Jack Grealish fra Aston Villa, Jarrod Bowen fra Hull, Carlos Soler fra Valencia,Aleksandar Mitrović fra Fulham og Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Tottenham
Note:
Tottenham er begyndt at kalkulere med et salg af Christian Eriksen, mest sandsynligt til Real Madrid. Og bliver danskeren solgt, har Spurs allerede besluttet, hvad pengene skal bruges på, nemlig Aston Villas Jack Grealish, Hulls Jarrod Bowen, Carlos Soler fra Valencia, Fulhams Aleksandar Mitrović og måske mest bemærkelsesværdigt Wilfried Zaha fra Crystal Palace.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal eller Leicester
Note:
Trods sine kun 21 år har Kieran Teeney allerede spillet spillet 12 landskampe for Skotland og næsten 100 ligakampe for sin skotske klub, Celtic. Derfor er den unge venstre back også et emne i større ligaer, hvor både Arsenal og Leicester fra Premier League holder et vågent øje med ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Nicolo Zaniolo fra AS Roma til Real Madrid
Note:
Nicolo Zaniolo har fået sit gennembrud i Serie A i denne sæson, hvor han har fået sin debut i ligaen hos hovedstadsklubben Roma efter sit sommerskifte fra Inter. Men opholdet i Roma kan blive kort, for den 19-årige midtbanespillers præstationer i Serie A har vakt interessen hos den spanske storklub Real Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Nick Pope fra Burnley til Arsenal
Note:
Burnley-keeperen har tiltrukket sig interesse fra en række større klubber i Premier League, og Burnley skulle være klar til at slippe den 26-årige englænder, hvis der bliver lagt 10 millioner pund, cirka 87 millioner kroner, på bordet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Ismaila Sarr fra Rennes til Arsenal
Note:
Dårligt har Arsenal slået Rennes ud af Europa League, før den engelske storklub vil hente en af franskmændenes spillere. Den 21-årige kantspiller Ismaila Sarr gjorde en god figur i de netop overståede 1/8-finaler i Europa League mellem de to klubber, og det har givet Arsenal lyst til at gå efter landsholdsspilleren fra Senegal til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal France

Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt til Barcelona
Note:
Medlemmer af Barcelonas bestyrelse var torsdag i Milan for at se nærmere på Eintracht Frankfurts angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Richard Dunne fra West Ham til Declan Rice
Note:
Declan Rica er blandt de kandidater, som Manchester City anser som en potentiel arvtager til Fernandinho.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Bayern München
Note:
Bayern München vil skifte ud til sommer, og det kan koste Manuel Neuer pladsen i buret. Den tyske klub vil have Jan Oblak i stedet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...