• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs (opdat.): Bayern bruger 300 millioner på spanier

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Luka Jovc fra Real Madrid til PSG
Note: Real Madrid-manager Zinedine Zidane har efter sigende været skuffet over Luka Jovic, og nu er klubben klar til at inddrage angriberen i en byttehandel, der skal sende Neymar til Madrid. I byttehandlen har Real samtidig tænkt sig at tilbyde Keylor Navas og James Rodriguez.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Guillem Balague

Serge Aurier fra Tottenham til PSG
Note: Tottenham hentede Serge Aurier i Paris Saint-Germain for to sæsoner siden, men den ivorianske højreback kan nu være på vej tilbage til franskmændene.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Rodrigo Bentancur fra Juventus til FC Barcelona
Note: Juventus har fået en bredere trup end nødvendigt, og italienerne forsøger nu at slippe af med en række af marginalspillerne. En af disse er Rodrigo Bentantur, som FC Barcelona derfor arbejder på at hente til Spanien.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Marc Roca fra Espanyol til Bayern München
Note: Bayern München har sendt Renato Sanches til Lille, hvorfor tyskerne leder efter en erstatning for den portugisiske midtbanespiller. Hertil har Bundesliga-klubben udset sig Marc Roca fra Espanyol, som man er klar til at betale 300 millioner kroner for.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Adrien Silva fra Leicester til AS Monaco
Note: Adrien Silva var i sidste sæson udlejet fra Leicester til netop AS Monaco, og portugiseren er nu fløjet til fyrstedømmet, hvor han fredag skal gennemgå det obligatoriske lægetjek. Silva bliver igen udlejet til Ligue 1-klubben.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Telegraph

Fernando Llorente til Manchester United
Note: Fernando Llorente fik ikke forlænget sin kontrakt i Tottenham og har været på udkig efter en ny klub henover sommeren. Flere italienske klubber er blevet kædet sammen med angriberen, men nu er Manchester United tæt på at lave en aftale med spanieren. Llorente tilbydes en toårig kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Renato Sanches fra Bayern München til Lille
Note: Renato Sanches har erklæret sig utilfreds med sin situation og mængden af spilletid i Bayern München, men det ligner nu, at portugiseren har fundet sig en klub, hvor han kan få flere minutter i benene. Bayern München indledte torsdag forhandlingerne om Sanches med franske Lille, og han kan meget vel blive solgt, inden transfervinduet lukker.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Barcelona afviser Inters Vidal-henvendelse
Note: FC Barcelona har afvist at udleje 32-årige Arturo Vidal til Inter. De spanske mestre er udelukkende interesserede i at sælge den chilenske midtbanespiller, så han kan være med til at finansiere et potentielt køb af Neymar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...