• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid giver Bundesliga-bomber seks år

Fredagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid giver Bundesliga-bomber seks år
Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Bruno Guimaraes fra Atlético Paranaese til Chelsea
Note:
Midtbanespilleren blev overvåget af Chelsea i onsdagens kamp mod Boca Juniors i Copa Libertadores, men det er slet ikke sikkert, Chelsea overhovedet kan få lov til at købe spillere grundet en mulig transferkarantæne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Luka Jovic fra Frankfurt til Real Madrid
Note:
Den serbiske angriber har været brandvarm i denne sæson for Eintracht Frankfurt, men nu har han angiveligt indgået en aftale med Real Madrid, hvor han har underskrevet en seksårig kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Ryan Fraser fra Bournemouth til Arsenal
Note
: Ryan Fraser er blevet sat i forbindelse med et skifte fra Bournemouth til Arsenal efter en god sæson og fortæller selv, at han er smigret over rygterne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

David de Gea fra Manchester United til PSG
Note
: PSG er efter sigende villige til at imødekomme David de Geas krav om en ugeløn på næsten tre millioner kroner og skulle være interesseret i at købe målmanden fri.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Independent

Declan Rice, Callum Hudson-Odoi og Aaron Wan-Bissaka til Manchester United
Note
: Ole Gunnar Solskjær ser ud til at få en travl sommer, og han vil efter sigende hente tre engelske spillere i form af West Hams midtbanespiller Declan Rice, Chelseas offensivspiller Callum Hudson-Odoi og Crystal Palace-backen Aaron Wan-Bissaka.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Times

Alexander Isak fra Dortmund til FC Barcelona
Note
: Alexander Isak har langt fra været en succes i Dortmund, men han er i øjeblikket udlejet til hollandske Willem II, hvor han har imponeret med 11 mål på sine seneste otte kampe. Det har imponeret FC Barcelona, der holder øje med den 19-årige svensker.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Eric Bailly fra Manchester United til Real Madrid
Note
: Real Madrid skal på udkig efter forsvarshjælp, hvis de mister Raphael Varane til sommer, og det kan få dem til at se mod Manchester United, hvor Eric Bailly angiveligt er et emne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...