• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Chelsea har Milan-målmand i kikkerten

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk samler fredagens hotteste transferrygter lige her.

Af tipsbladet.dk

Gianluigi Donnarumma fra AC Milan til Chelsea
Note:
 Chelsea var på jagt efter en målmand denne sommer, og det forlyder, at 21-årige Donnarumma var højt oppe på Lampards liste. London-klubben endte med at hente Edouard Mendy i Rennes, men Chelsea har endnu ikke opgivet den unge italiener fra AC Milan og er klar til at gøre et forsøg igen til sommer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calcio Mercato

Paulo Dybala fra Juventus til Chelsea
Note:
Og Chelsea er ikke færdige endnu - heller ikke selvom de er fyldt godt op på de offensive pladser. Klubben anser Dybala som et potentielt transfermål.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tutto Mercato Web

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note: 
Når en transfersaga slutter uafklaret, så har den det ofte med blot at blive genoplivet et halvt år senere, når transfervinduet åbner igen. Det kommer dog angiveligt ikke til at ske til vinter. Den 20-årige kantspiller var rygtet kraftigt til Manchester United hele sommeren, men de seneste forlydender går på, at Dortmund tidligst er klar til at lade Sancho gå til næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Bild

Harry Wilson fra Liverpool til Cardiff City (bekræftet)
Note: 
Fredag lukker det interne transfervindue i England, der giver de engelske klubber mulighed for at hente, leje og sælge spillere på tværs af egne rækker. Nu er Cardiff City nået frem til en aftale med Liverpool om at leje den 23-årige kantspiller Harry Wilson i den kommende sæson. (Opdateret: Handlen er gået igennem)
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football Insider

Pau Torres fra Villareal til Manchester United eller Arsenal
Note: United vil forstærke defensiven med den 23-årige midterforsvarer, men de kan ende med at få kamp til stregen. Arsenal er nemlig også interesserede i spanieren, der angiveligt kan hentes for i omegnen af 35 millioner pund. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Paul Pogba fra Manchester United til FC Barcelona
Note:
 Franskmanden er ofte rygtet væk fra Old Trafford, og nu forlyder det, at FC Barcelona overvejer et bud på verdensmesteren. Pogba skulle angiveligt overveje sin fremtid i United, som han for nuværende har kontrakt med frem til sommeren 2021. Manchester United kan dog forlænge den med yderligere et år. Juventus og Real Madrid skulle også være interesserede.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...