• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Fyret i Juventus: Nu rygtes Sarri til denne klub

Foto: Getty Images

Maurizio Sarris ophold i Juventus blev en blandet fornøjelse, og nu kædes den italienske stjernetræner så sammen med Fiorentina.

Af gram

Efter en enkelt sæson i Premier League vendte Maurizio Sarri sidste sommer tilbage til Serie A, hvor italieneren blev ansat i Juventus. 

Den tidligere Chelsea-boss førte, som forventet, Juventus til et mesterskab, men blev efterfølgende fyret, da Torino-klubben blev slået ud af Champions League af Lyon. 

Læs også: Ronaldo er glad efter trænerskifte: Det er blevet sjovere

Ven håber på Fiorentina-job
Det er efterhånden et par måneder siden, at Sarri blev fyret i Juventus, men den anerkendte træner har stadig ikke fundet sig en ny klub. Ifølge Sarris nære ven, Aurelio Virgili, kan den tidligere Napoli-boss dog være tilbage på trænerbænken allerede inden jul. 

- Da jeg for nyligt blev inviteret til middag hos Sarri, kunne jeg ikke se, hvor han havde gjort af sin guldmedalje. Men jeg gav ham en særlig flaske for at lykønske ham med triumfen. Som alle andre Fiorentina-fans har jeg en drøm, selvom jeg har den største respekt for Beppe Iachini, og den er at se Maurizio i Firenze. At se ham vinde med Fiorentina ville være det bedste, lyder det ifølge Tuttosport fra Virgili. 

- Jeg tror og håber, at han vender tilbage før jul. I modsætning til det, der er blevet skrevet, kæmpede han ikke med Juventus. Og det bliver kun understreget af, at han nu er i dialog med klubben om at få ophævet kontrakten. De prøver at finde en aftale, der kan gøre alle parter glade, så Maurizio kan finde et nyt trænerjob, og så Juventus kan spare nogle penge. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...