• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ganske gratis: Storklub vil hente to franske stjerner i samme vindue

Foto: Getty Images

Manchester United er angiveligt bekymrede for, at Paul Pogba pønser på at skifte på en fri transfer næste sommer. Og der er da også ganske god grund til bekymring, lyder det fra ESPN. Således forlyder det, at en håndfuld storklubber holder skarpt øje med Pogbas situation.

Af gram

Både Paul Pogba og Ousmane Dembélé har kontraktudløb næste sommer, og ifølge det franske medie Foot Mercato er det et faktum, som Paris Saint-Germain er meget interesseret i.

Således forlyder det, at parisernes sportsdirektør, Leonardo, er opsat på at hente de to franske stjerner til Paris i 2022. 

Bekymring på Old Trafford
Det vil selvsagt være lidt af et scoop for Paris Saint-Germain, hvis man formår at hente både Pogba og Dembélé i samme transfervindue - og så endda uden at skulle betale en krone.

Ifølge ESPN kan Paris Saint-Germain dog godt forvente konkurrence om Pogbas underskrift. Ifølge mediet er Manchester United nervøse for, at franskmanden planlægger at skifte på en fri transfer næste sommer. Den engelske storklub vil derfor snarest muligt indlede en dialog med Pogba.

Ifølge ESPN er klubber som Juventus, Barcelona og Real Madrid også meget interesserede i muligheden for at hente Pogba på en fri transfer efter næste sæson.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...