• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Giver ikke op: Arsenal afgiver nyt bud på Lyon-profil

Foto: Getty Images

Arsenal jagter angiveligt stadig Lyon-midtbanespilleren Houssem Aouar.

Af gram

Arsenal har igennem det seneste stykke tid været meldt interesseret i Lyon-profilen Houssem Aouar, og ifølge den franske avis L'Equipe har London-klubben nu sendt et nyt bud på midtbanespilleren. 

Arsenal har angiveligt tilbudt midtbanespilleren Matteo Guendouzi plus en pose penge. 

Læs også: Arsenal-profil nærmer sig lejeaftale med Atlético Madrid

Konkurrence om Aouar
Ifølge den engelske avis The Telegraph kan Arsenal dog se frem til konkurrence om Aouars signatur. Avisen skriver således, at en unavngiven klub, der har kvalificeret sig til Champions League, også har meldt sin interesse i den 22-årige Aouar. 

Arsenal blev længe kædet sammen med Atlético Madrid-ghaneseren Thomas Partey, men London-klubben fokuserer nu angiveligt på Aouar. 

Arsenal har i dette transfervindue forstærket sig markant. Klubben har således hentet Gabriel Magalhaes og Willian, og derudover har man også forlænget med kaptajnen Pierre-Emerick Aubameyang.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...