• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Gratis Cavani meldes på vej til Barcelona

Foto: Getty Images

Barcelona har svært ved at få Lautaro Martinez vristet fri af Inters jerngreb, og nu forlyder det, at katalanerne overvejer Edinson Cavani som en alternativ løsning.

Af gram

Efter syv år i Paris kan Edinson Cavani nu være på vej til Spanien, hvor Barcelona, ifølge Sky Sport, pønser på at hente den 33-årige uruguayaner. 

Cavanis kontrakt med PSG udløber denne sommer, og den franske klubs sportsdirektør, Leonardo, har bekræftet, at den rutinerede angriber forlader klubben.

Læs også: Barcelona-træner om Arthur: Han er påvirket af megabud fra Juventus

Ingen fremgang i Martinez-transfer
Der er ikke sket den store fremgang i forhandlingerne mellem Barcelona og Inter vedrørende Lautaro Martinez, og flere af den italienske klubs topfolk har udtalt optimisme i forhold til at holde på argentineren, der har en frikøbsklausul på 830 millioner kroner. 

Inter vil umiddelbart ikke sælge Martinez for et lavere beløb, og derfor er man i Barcelona begyndt at tænke i alternativer. Pierre-Emerick Aubameyang regnes for at være plan B, og nu forlyder det altså, at Edinson Cavani også er inde i billedet som en mulighed. 

Edinson Cavani har primært været kædet sammen med Atlético Madrid, men nu er der altså risiko for, at madrilenerne bliver overhalet indenom af Barcelona.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...