• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Guardiola vil hente to midterforsvarere: Førsteprioriteten koster 600 millioner

Foto: Getty Images

Indkøbet af Nathan Aké er næsten på plads, og Manchester City vil nu hente endnu en midterforsvarer til Etihad Stadium. Førsteprioriteten er Napolis Kalidou Koulibaly.

Af gram

Torsdag har medier som BBC og Sky Sports reporteret, at Manchester City har budt 340 millioner kroner Bournemouth-midterforsvareren Nathan Aké, og at dette bud er blevet accepteret af nedrykkerne.

Det betyder dog ikke, at Pep Guardiola er færdig med at forstærke defensiven forud for næste sæson. Således skriver The Athletic-journalisten Sam Lee, som dækker Manchester City tæt, at de detroniserede mestre stadig har tænkt sig at afgive et bud på Kalidou Koulibaly.

Læs også: Premier League-nedrykker accepterer City-bud på 340 mio. for hollænder

- En lille opdatering på Koulibaly, omend jeg håber på at skaffe en bedre en: Såvidt jeg ved har Citys plan på transfermarkedet hele tiden været at hente to midterforsvarere. Koulibaly og Aké. City køber Aké, men det er vist urelateret til enhver fremgang eller mangel på fremgang, hvad Koulibaly angår, skriver Sam Lee således på Twitter. 

- Hvis det af en eller anden årsag ikke lykkes at hente Koulibaly, så vil City se på alternativer, der passer til den profil. Profilen er en rutineret forsvarsspiller fra den øverste hylde, som øjeblikkeligt kan gøre en forskel for City. Aké har en anden profil, og tilhører praktisk talt en anden afdeling af indkøbsplanen. 

Koster næsten 600 millioner
Den 29-årige Kalidou Koulibaly har en kontrakt med Napoli, der løber indtil 2023, så Manchester City er derfor afhængig af at nå frem til en pris med Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis. 

Ifølge Sky Sport Italia har Napoli sænket prisen på Koulibaly fra 745 millioner kroner til 595 millioner kroner. Den pris er Manchester City dog ikke klar til at betale, forlyder det. Englænderne har således foreslået en pris på 375 millioner kroner, hvilket Napoli ikke vil gå med til. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...