• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har afvist forlængelse: Engelske storklubber jagter Bayern-dribler

Foto: Getty Images

Kingsley Coman er angiveligt ikke tilfreds med Bayern Münchens konttrakttilbud. Begge Manchester-klubber følger angiveligt franskmandens situation.

Af gram

Bayern München kunne ikke nå til enighed med David Alaba om en forlængelse, og nu er sydtyskernes forhandlinger med Kingsley Coman angiveligt også gået i hårdknude.

Således skriver det tyske medie Kicker nu, at Coman har afvist de forsvarende Champions League-vinderes første tilbud. 

- Franskmandens kontrakt løber stadig i to år endnu, men lige nu er det uvist, hvad der kommer til at ske, skriver Kicker således. 

Interesse fra Manchester
Den 24-årige Kingsley Coman har spillet for Bayern München siden 2015, hvor franskmanden forlod Juventus. Coman blev i sidste sæson matchvinder i Champions League-finalen, da Bayern München slog fløjens barndomsklub, Paris Saint-Germain. 

Bayern München tilbød angiveligt Kingsley Coman en forlængelse frem til 2026, hvilket franskmanden altså angiveligt har afvist. Klubber som Manchester United og Manchester City holder skarpt øje med situationen, lyder det fra Kicker. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...