• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har brugt 3,2 milliarder på forsvarere: Nu vil Guardiola hente profil i Ajax

Foto: Getty Images

Pep Guardiola har brugt vanvittige summer på forsvarsspillere i Manchester City, men spanieren leder stadig efter en venstreback.

Af gram

Med indkøbet af Ruben Dias har Pep Guardiola i sin tid som Manchester City-boss brugt 3,27 milliarder kroner på forsvarsspillere. 

Alligevel råder spanieren ikke over en pålidelig venstreback.

Læs også: City-stjerne raser over Leicesters spillestil efter 5-2-afklapsning

Har kig på argentiner
Det skal der dog rådes bod på nu. Efter søndagens ydmygende 5-2-nederlag til Leicester har Manchester City således rettet blikket mod Ajax-venstrebacken Nicolas Tagliafico. Det skriver den engelske avis The Telegraph. 

Et indkøb af den argentinske landsholdsspiller er dog afhængigt af, at Manchester City får held med at afskibe ukraineren Oleksandr Zinchenko.

Ifølge aviser som The Times og The Telegraph betaler Manchester City 530 millioner kroner for Ruben Dias, der forventes præsenteret senere på ugen.

Upålidelige venstrebacker
På venstrebackpositionen har hverken Zinchenko eller Benjamin Mendy (som kostede 425 millioner kroner) overbevist Guardiola, og City-bossen er klar til at tage afsked med begge. I Manchester City er vurderingen dog, at det vil være nemmest at komme af med ukraineren.

Benjamin Mendy leverede en fæl præstation i søndagens ydmygelse mod Leicester, hvor franskmanden blandt andet begik et straffespark. I City er man dog klar over, at det kan blive svært at sælge Mendy, der har været hårdt plaget af skader. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...