• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har fået nok af engelsk profil: Ancelotti vil handle hos Manchester United

Foto: Getty Images

Jordan Pickford imponerer ikke i Everton, og Carlo Ancelotti vil nu have fingrene i Sergio Romero.

Af gram

Jordan Pickford er førstevalg på det engelske landshold, men i klubregi kan englænderen nu være på vej ud på bænken.

Således skriver den engelske avis The Times, at Everton overvejer at hente Manchester United-målmanden Sergio Romero. Argentineren er endt som tredjevalg på Old Trafford, efter at Manchester-klubben har hevet lejesvenden Dean Henderson tilbage.

Læs også: Eks-United-keeper: David de Gea mister sin startplads i denne sæson

Grimme fejl i pokalopgør
Jordan Pickford har været ustabil i det seneste års tid, og i torsdagens Carabo Cup-kamp mod Fleetwood Town så det særligt skidt ud. Pickford var således involveret i begge hjemmeholdets scoringer i Evertons 5-2-sejr.

Og ifølge The Times har Everton derfor nu valgt at gå efter Romero, som også selv er interesseret i muligheden for at tage til Goodison Park og konkurrere med Pickford. 

I Everton mangler man lige nu en målmand, der for alvor kan konkurrere med Pickford, idet andetvalget er den blot 20-årige portugiser Joao Virginia. 

Den 33-årige Sergio Romero har spillet for Manchester United siden skiftet fra Sampdoria i 2015. Romero, der har opnået 96 kampe for det argentinske landshold, fik i sidste sæson 17 kampe for Manchester United.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...