• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Henrik Larssons tip til Koeman: Hent svensk afløser for Luis Suárez

Foto: Getty Images

Barcelona mangler en afløser for Luis Suárez, og catalanernes assistenttræner Henrik Larsson har angiveligt et godt øje til landsmanden Alexander Isak.

Af gram

Barcelona solgte i sidste uge Luis Suárez til Atlético Madrid, og med blot en uge tilbage af transfervinduet har catalanerne travlt, hvis de skal have fingrene i en erstatning for uruguayaneren.

Lyon-kaptajnen Memphis Depay har længe lignet Ronald Koemans foretrukne indkøb, men Barcelona-bossen har udtalt, at catalanerne er nødt til at skaffe flere penge, hvis de skal have mulighed for at hente Depay.

Læs også: Diego Costa glæder sig til Suárez-partnerskab: Jeg kan slås, og han kan bide

Fulgt af Henrik Larsson
Og ifølge den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo kigger Barcelona-ledelsen derfor efter alternativer til Depay. Avisen skriver således, at Barcelona har kig på Real Sociedad-svenskeren Alexander Isak. 

Den 21-årige Isak er med sine 190 centimeter en spiller, der rager op i landskabet. Men svenskeren er samtidig god på bolden, hvorfor han kan passe ind på Barcelona-holdet. 

Ronald Koeman har i Barcelona den svenske legende Henrik Larsson som assistent, og den tidligere Barcelona-angriber holder angiveligt skarpt øje med sin landsmand, der trods sin unge alder har spillet to sæsoner i La Liga. 

Alexander Isak har en frikøbsklausul på 520 millioner kroner, og derfor kan Barcelona få vanskeligt ved at hente svenskeren, hvis Real Sociedad ikke er til at forhandle med. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...