• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Hollænder siger farvel: Liverpool har udset sig tre mulige afløsere

Foto: Getty Images

Liverpool har angiveligt flere centrale midtbanespillere på radaren, idet Georginio Wijnaldum formentligt forlader Anfield til sommer.

Af gram

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber til sommer, og ifølge Goal har de kriseramte mestre kig på flere mulige afløsere for hollænderen, der angiveligt er på vej til Serie A.

- Der vil være behov for en my midtbanespiller, hvis Georginio Wijnaldum - som det forventes - siger farvel på en fri transfer. Der har været kraftige rygter om Florian Neuhaus fra Mönchengladbach, mens man også har interesse i Brightons Yves Bissouma og Lyons forrygende spilfordeler, Houssem Aouar, lyder det således fra Goal.

- Der forventes en del exitter, idet Divock Origi, Xherdan Shaqiri, Harry Wilson, Sheyi Ojo og Marko Grujic alle kan ryge afsted. Og det vil være en overraskelse, hvis klubben ikke forsøger at hente mindst en angriber, med tanke på den nuværende fronttrios alder, og de problemer, som især Roberto Firmino har haft i denne sæson.

Primært vigtigt for økonomien
Forud for aftenens hjemmekamp mod Chelsea har Jürgen Klopp slået fast, at en af de vigtigste ting ved at kvalificere sig til Champions League, er, at det gør det nemmere til at lokke spillere til klubben. 

- Den primære grund til at kvalificere sig til Champions League vil altid være økonomisk. Det er en fremragende turnering at spille i, men for klubben vil det altid handle om det økonomiske, lyder det således fra Klopp. 

Liverpool ligger i øjeblikket på sjettepladsen i Premier League, mens Chelsea ligger på femtepladsen. Begge klubber risikerer dog at blive overhalet af Everton, der har en kamp i hånden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...