• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Hverken Barça eller Real Madrid har råd: Her er Haalands lønkrav

Foto: Getty Images

Erling Haaland har scoret et hav af mål i denne sæson, og nordmanden kræver derfor at blive voldsomt velbetalt i sin næste klub.

Af gram

Et af de store spørgsmål forud for sommerens transfermarked er, om Dortmund får held med holde på Erling Haaland, der har været rygtet til stort set alle Europas største klubber. 

Haaland koster angiveligt lidt over 1,3 milliarder kroner, og tidligere på ugen slog Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke fast, at Bundesliga-klubben ikke kommer til at give sig en millimeter i eventuelle forhandlinger om den 20-årige nordmand. 

Fem millioner om ugen
Og ifølge Goal har Erling Haaland heller ikke selv gjort situationen nemmere for de klubber, der forsøger at lægge en plan for, hvordan de kan få råd til Dortmund-stjernen. Ifølge Goal har Haaland således slået fast, at han vil have en årsløn på 35 millioner euro, hvilket svarer til 260 millioner kroner.

Det er en ugeløn på fem millioner kroner, og dermed vil kun Lionel Messi være bedre betalt end Erling Haaland. Nordmanden er repræsenteret af superagenten Mino Raiola, der er kendt for at sikre sine klienter utroligt lukrative aftaler. 

For dyr for begge klubber
Ifølge Goal har Haaland-lejren holdt møder med Real Madrid-bossen Jose Angel Sanchez og Barcelona-præsidenten Joan Laporta for nyligt. 

Goal skriver, at der var tale om uformelle samtaler, hvor de økonomiske detaljer ikke blev diskuteret. Ifølge Goal har hverken Real Madrid eller Barcelona dog råd til at betale Erling Haaland fem millioner kroner om ugen, og derfor skal nordmanden altså tilsyneladende sænke sine krav, hvis han skal fortsætte karrieren i La Liga. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...