• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Icardi-pengene skal bruges: Inter går efter to stortalenter

Foto: Getty Images

I Inter har man efter salget af Mauro Icardi fået penge på kistebunden. Og de skal angiveligt bruges til at investere i fremtiden.

Af gram

Inter gennemførte i weekenden salget af Mauro Icardi til PSG for lidt over 400 millioner kroner, og det giver Milano-klubben muligheden for at hente nye spillere ind til sommer.

Ifølge det italienske medie Calciomercato var salget af argentineren fuldstændigt afgørende for Inters transferplaner. 

Læs også: Officielt: PSG køber Icardi fri

Har kig på to 20-årige 
Det forlyder, at man i Inter har udset sig Brescias Sandro Tonali og Veronas Marash Kambulla som de to vigtigste indkøb til sommer. Begge spillere er født i år 2000, så der er ingen tvivl om, at Inter satser på ungdommen.

Tonali har været rygtet til klubber som Juventus, Barcelona og PSG, så det bliver ikke en nem opgave for Inter at hente spilleren, der er blevet kaldt Andrea Pirlos afløser. Inter-sportsdirektør Piero Ausilio har i flere interviews talt varmt om Tonali. Det vides ikke, hvad midtbanespillerens pris er, men Brescias klubpræsident udtalte for nyligt, at han havde afvist et bud fra Barcelona på 450 millioner kroner.

Hvad angår Kambulla, så er den albanske forsvarsspiller angiveligt også på blokken i Juventus og Napoli. Inter er dog angiveligt favorit til at hente den unge forsvarsspiller, der koster 185 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...