• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ingen Serie A-retur: Conte i forhandlinger om nyt job

Foto: Getty Images

Antonio Conte kommer ikke til at stå i spidsen for en Serie A-klub i den kommende sæson, og nu ser det i stedet ud til, at italieneren tager et job som tv-ekspert.

Af gram

Antonio Conte satte i sidste sæson en stopper for Juventus' ni år lange dominans i Serie A, men stjernetræneren valgte herefter at sige op i Inter.

Og ifølge den italienske avis Corriere della Sera ser det ikke ud til, at den tidligere Chelsea- og Juventus-boss får et nyt cheftrænerjob lige foreløbigt. Således skriver avisen, at den italienske tv-station Sky er i forhandlinger med Antonio Conte, fordi man vil bruge stjernetræneren som ekspert i studiet i næste sæson.

England som næste destination?
Corriere della Sera skriver, at klubber som Real Madrid og Tottenham viste interesse for Antonio Conte efter italienerens Inter-exit, men at Conte valgte at vente på en mere ideel mulighed. 

Ifølge avisen underskrev Antonio Conte en exit-aftale med Inter, der betyder, at den 51-årige italiener ikke må tage et cheftrænerjob i Serie A i den kommende sæson. Avisen peger derfor på, at Premier League ligner den mest sandsynlige destination for Conte, når den rette mulighed byder sig. 

I stedet ser det altså ud til, at Conte i den kommende sæson skal fungere som ekspert for Sky. Ikke som kommentator, men som en særlig gæst i forbindelse med transmissioner af Champions League-kampe og store opgør i Premier League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.