• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Inter vil have Eriksen til Milano den 8. juli

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport håber Inter at se Christian Eriksen i Milano den 8. juli.

Af gram

Christian Eriksen besøgte fredag holdkammeraterne i den danske landsholdslejr i Helsingør, inden midtbanespilleren tog hjem til privaten i Odense. 

De kommende uger byder nu på ro og hvile for Christian Eriksen, men ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport ønsker Inter at se Eriksen i Milano den 8. juli, hvor klubbens nye cheftræner, Simone Inzaghi, skal mødes med Inter-spillerne for første gang.  

Vil have Eriksen til Milano om nogle uger
Således skriver La Gazzetta dello Sport, at Christian Eriksens udskrivelse fra Rigshospitalet betyder, at Inter nu kan begynde at lægge en plan for den danske midtbanespiller. 

- Der er allerede en dato, der ligger fast. En romantisk idé: At få Christian til at komme til Milano den 8. juli. Dagen, hvor den nye Inter-boss Simone Inzaghi starter i klubben, lyder det således fra Milano-avisen. 

Skal udarbejde en plan
Ifølge La Gazzetta dello Sport forventes det, at Christian Eriksen vil opholde sig i sit hjem i de næste tre uger, men at der indenfor de næste dage vil komme en videosamtale mellem Eriksen og Inter-bosserne. Topfolkene i den italienske klub har droppet planerne om at rejse til Danmark, forlyder det.

- Inter og spilleren vil sammen udarbejde en plan. Idéen er at få arrangeret et gensyn mellem Eriksen og hans holdkammerater. I hvert fald dem, der ikke stadig er på ferie, eller stadig deltager i EM. Det vil også være godt for ham at lære den nye cheftræner, Simone Inzaghi, at kende. Et symbolsk valg, som viser nærheden i klubben, hvor man stadig ser spilleren som en integral del af gruppen. 

Skal gennemgå de samme undersøgelser
Ifølge La Gazzetta dello Sport skal Christian Eriksen igennem alle de samme undersøgelser i Milano, som han har gennemgået på Rigshospitalet. Det er påkrævet af Inter, der desuden er dækket af en forsikring, hvis Eriksen må indstille karrieren.

Det er dog stadig alt for tidligt at vurdere, om Eriksen kan spille igen, lyder det fra avisen. Det afhænger formentligt af, om den indopererede ICD-enhed skal være en permanent løsning eller ej. Uanset hvad håber Inter på en form for afklaring i midten af juli.

Og hvis der kommer en positiv melding til den tid, så vil der formentlig gå yderligere seks måneders tid, før Christian Eriksen kan komme i betragtning til et comeback på banen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...