• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Inter meldes tæt på at hente profil i tysk topklub

Foto: Getty Images

Christian Eriksens klub arbejder angiveligt på at hente Frankfurt-profilen Filip Kostic denne sommer.

Af gram

Inter er i øjeblikket gang med at sælge højrefløjen Achraf Hakimi, men Milano-klubben arbejder tilsyneladende sideløbende på at hente en venstre fløj.

Således skriver Sky Sport Germany nu, at Inter mere eller mindre er nået til enighed med Frankfurt-profilen Filip Kostic om de personlige vilkår. 

Det er angiveligt Christian Eriksens nye cheftræner, Simone Inzaghi, der har udtrykt et ønske om at hente den 28-årige Filip Kostic til Inter.

Skal have Hakimi-salg gennemført først
Ifølge Sky Sport Germany vil Inter først have gennemført et salg af en spiller, før man indleder forhandlingerne med Frankfurt. Milano-klubben forventes at skulle betale mellem 150 og 185 millioner kroner for den serbiske landsholdsspiller. 

Meget tyder på, at det bliver Achraf Hakimi, som Inter vælger at sælge. Både Chelsea og Paris Saint-Germain har således angiveligt budt 445 millioner kroner for marokkaneren.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...