• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Inter tilbyder bænket Eriksen til spansk storklub som del af byttehandel

Foto: Getty Images

Inter er angiveligt opsatte på at inkludere Christian Eriksen i en byttehandel, og senest skulle Milano-klubben angiveligt have taget kontakt til Real Madrid.

Af gram

Christian Eriksens første halvsæson i Inter fik en ganske skuffende afslutning, idet danskeren startede på bænken i Milano-klubbens seks sidste kampe af sæsonen. 

Inden Nations League-kampen mod Belgien erkendte den danske landsholdsstjerne da også overfor Kanal 5, at han 'gerne ville have spillet nogle flere minutter'.

Læs også: Desperate Inter: Har tilbudt Eriksen til London-klub

Tilbudt til Chelsea
Det virker ikke til, at Antonio Conte har den store fidus til Christian Eriksen, og meget tyder på, at Milano-klubben er tæt på at hente Barcelona-stjernen Arturo Vidal, hvilket næppe vil forbedre Eriksens chancer i Inter. 

Inter arbejder tilsyneladende få at få afskibet Christian Eriksen, som man hentede i Tottenham i januar. I sidste uge reporterede den engelske avis The Guardian således, at Inter havde tilbudt Eriksen til Chelsea, i forsøget på at få fingrene i N'Golo Kanté. Chelsea afviste dog dette forslag.

Rygtes til Real Madrid
Og ifølge det spanske medie Don Balon har Inter nu forsøgt sig med samme taktik hos Real Madrid, der tidligere har været meldt interesserede i danskeren.

Det forlyder således, at Inter har foreslået en byttehandel, der skal sende venstrebacken Sergio Reguilon til Milano, mens Eriksen altså ryger til Madrid. Reguilon var i sidste sæson udlejet til Sevilla, hvor han var med til at slå Inter i Europa League-finalen, og spanieren blev i sidste uge rygtet til Manchester United

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...