• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Interessen er ikke gengældt: Real Madrid vil ikke have fransk stjerne

Foto: Getty Images

Paul Pogba vil gerne til Real Madrid, men Real Madrid vil ikke have Paul Pogba.

Af gram

Paul Pogba valgte torsdag at udtale, at det er hans drøm 'at spille for Real Madrid en dag'.

Ifølge den spanske avis Diario AS er det dog en drøm, der har nul procents chance for at blive til virkelighed. 

Læs også: Pogba: Jeg drømmer om at skifte til denne klub

Avisen skriver således, at Real Madrid 'fuldstændigt har udelukket' at hente Pogba. Ifølge Diario AS er den helt store prioritet at sikre sig Kylian Mbappé i 2021. Derudover vil man i 2021 også gå efter Rennes-stortalentet Eduardo Camavinga, mens man i 2022 vil forsøge at hente Erling Haaland. 

På den måde kan Mbappé spille sammen med Benzema i sit første år i Madrid, inden den rutinerede franskmands kontrakt udløber i 2022. 

Forhandlede med Juventus i 2016
Diario AS skriver, at Paul Pogbas årsløn på 110 millioner kroner gør, at han ikke er et emne i Real Madrid, hvor Zinedine Zidane da også er dækket godt ind på midtbanen. 

Real Madrid forhandlede med Juventus om Pogba tilbage i 2016, idet Zidane dengang ønskede at bygge Real Madrid-holdet op omkring den franske midtbanespiller. Madrilenerne droppede dog interessen, da prisen var for høj.

Diario AS skriver således, at de såkaldte Football Leaks viste, at Manchester United betalte Pogbas agent, Mino Raiola, knap 300 millioner kroner for at sende franskmanden til Old Trafford. Derudover betalte Manchester United 780 millioner kroner til Juventus for Pogba, som man i 2012 havde sagt farvel til på en fri transfer. 

Forsøgte igen i 2019
Diario AS skriver desuden, at Real Madrid i 2019 igen forsøgte at hente Pogba, fordi Zidane igen pressede på for at få landsmanden til Bernabéu. Forhandlingerne blev dog påvirket af det dårlige forhold mellem Mino Raiola og Real Madrids præsident, Florentino Perez.

Real Madrid havde samtidig brugt knap 1,4 milliarder kroner på Eden Hazard, Vinicius og Rodrygo, og derfor var det ikke realistisk at hente Pogba. 

Paul Pogba har kontraktudløb i Manchester United i 2021, men den engelske klub har en option på at forlænge den frem til 2022. Uden en forlængelse vil den engelske klub dog være presset til at sælge franskmanden i 2021, så han ikke smutter på en fri transfer. Og dermed ville 2021 være det oplagte år for Pogba at rykke til Madrid, idet Luka Modric' karriere også er ved at lakke mod enden. 

Men efter flere år med stor interesse for Pogba har Real Madrid altså endegyldigt droppet franskmanden, der dermed må se sig om efter en anden klub. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...