• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Inters Eriksen-besked til Leicester og Spurs: Det er alt eller intet

Foto: Getty Images

Leicester kontaktede i sidste uge Inter, for at høre om vilkårene for at leje Christian Eriksen. Inters krav viste sig dog at være for højt for den engelske klub.

Af gram

Christian Eriksen rygtes i disse dage tilbage til Premier League, og ifølge den engelske avis The Telegraph har Kasper Schmeichels Leicester nu også vist interesse for Inters danske bænkevarmer. 

Problemet for Leicester er dog, at Eriksen er en voldsomt velbetalt herre. 

Læs også: Eriksen blev dobbelt målscorer - kan betyde spilletid i weekenden

- Leicester har forhørt sig om at leje Christian Eriksen i resten af sæsonen, men klubben er uvillig til at dække hans ugeløn på 300.000 pund (2,2 millioner kroner, red.), skriver The Telegraph således. 

Trak sig igen
The Telegraph skriver, at Leicester kontaktede Inter i sidste uge, for at høre om muligheden for at leje Christian Eriksen.

- The Foxes trak sig dog igen, da de fik at vide, at de ville skulle betale hele Eriksens ugeløn på 300.000 pund i resten af sæsonen. 

Ingen United-interesse
Og ifølge den berømte transferjournalist Fabrizio Romano er det rigtigt nok, at Leicester har vist interesse for Christian Eriksen. Til gengæld er rygtet om Manchester Uniteds interesse ikke sandt, lyder det fra italieneren.

- Inter har været meget tydelige overfor Leicester og Tottenham: Betal 100 procent af Christian Eriksens løn, eller glem det. Lige nu er der ingen chance for, at det sker, da Eriksens løn i seks måneder ligger på omtrent fire millioner euro (knap 30 millioner kroner, red.) efter skat. Inter har ikke modtaget nogen som helst henvendelse fra Manchester United, skriver Romano således på Twitter. 

Christian Eriksen blev onsdag dobbelt målscorer, da Inter slog et Serie C-hold med 4-0 i en træningskamp, og det har medført spekulation om, at danskeren måske kan få spilletid i lørdagens Serie A-kamp mod Udinese. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...