• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Inters Eriksen-besked til Tottenham: Vi har ikke glemt jeres attitude

Foto: Getty Images

Inter har ikke glemt, at Tottenham for et år siden var meget modvillige i forhold til at give blot den mindste rabat på Christian Eriksen, der ellers var tæt på kontraktudløb.

Af gram

Der er præcis 14 dage til, at vinterens transfervindue lukker igen, og der er stadig ikke fundet en afklaring på Christian Eriksens fremtid. 

I sidste uge udtalte den italienske transferekspert Fabrizio Romano, at både Tottenham og Christian Eriksen er interesserede i en genforening, i form af en lejeaftale. Mandag har Romano så uddybet situationen nærmere i en opdatering for mediet Calciomercato

Læs også: Førende transferguru: - Eriksen kan skifte til denne klub

- Christian Eriksen er stadig til salg. Inter har i månedsvis haft den holdning, at han ikke indgår i projektet. Og det har ikke ændret sig. I disse dage har mellemmænd arbejdet på en retur til Premier League, hvor flere engelske klubber har vist interesse for Eriksen. José Mourinho vil gerne have ham på en lejeaftale. Han vil ikke lukke døren for muligheden, og spilleren er også er åben for idéen, skriver Romano.

- Problemet? Der er selvfølgelig hans løn på 7,5 millioner euro (56 millioner kroner) årligt, efter skat. Men et andet problem er en beslutning, som Inter har taget i forhold til Spurs. 

Ingen gaver fra Inter
Ifølge Fabrizio Romano har Inter-ledelsen således ikke glemt, at Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, var en benhård forhandler, da London-klubben for et år siden solgte Christian Eriksen til Inter. 

- Efter de langstrakte forhandlinger med Tottenham-bossen Daniel Levy i januar 2020, hvor klubben ventede på en rabat, der aldrig kom, ønsker Inter ikke at give Eriksen tilbage på en gratis lejeaftale, til klubben, som man for et år siden betalte 20 millioner euro (149 millioner kroner, red.). 

- Så Inter-ledelsen har været tydelig: Eriksen kan kun vende tilbage til Spurs på en dyr lejeaftale, samt under forudsætning af, at Tottenham betaler hele spillerens løn. Ellers kommer der ikke til at blive en aftale. Situationen forholder sig anderledes for alle de andre interesserede klubber, der kan hente Eriksen på en gratis lejeaftale, men hvor den interesserede klub stadig betaler den tunge løn. Det er situationen lige nu, og Spurs har taget informationen til efterretning. 

Inters sportsdirektør, Giuseppe Marotta, udtalte i weekenden, at Milano-klubben arbejder på et skifte for Christian Eriksen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...